Έναρξη σχολικής χρονιάς-Αγιασμός

Ανακοινώσεις Γονείς

52ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Ενημερωτικό 1ο 

Θέμα: Ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολείων

Αγαπητοί γονείς,

Η νέα Σχολική Χρονιά ξεκινάει με μεγάλη προσμονή και αισιοδοξία! Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι όμορφη, ήρεμη και δημιουργική!

Την Δευτέρα 12/9/22 στις 9:00 το πρωί θα γίνει, στην αυλή του σχολείου μας, ο αγιασμός. Επιτρέπεται η παρουσία γονέων και η χρήση μάσκας είναι προαιρετική για όλους. Για λόγους προστασίας, παρακαλούμε να τηρηθούν οι αποστάσεις. Οι μαθητές θα σχολάσουν  μετά το τέλος του αγιασμού. Tη Δευτέρα δεν θα έχει λεωφορείο.  Από την Τρίτη 13/9/22 θα λειτουργήσει το λεωφορείο κανονικά. Το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών θα χρησιμοποιήσει μικρότερα λεωφορεία για να μπορεί να αφήνει τους μαθητές στο σχολείο.

Οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου:

Καθημερινά θα πραγματοποιείται συγκέντρωση μαθητών στον προαύλιο χώρο του σχολείου πριν την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος και οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο από τις 8:00 έως τις 8:15. Στο σχόλασμα (13:15) οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ θα αποχωρούν από τη μικρή καγκελόπορτα (έξοδο Α του σχολείου) και οι μαθητές των τάξεων Γ΄, Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ από τη μεγάλη καγκελόπορτα( έξοδο Β του σχολείου). Παρακαλούμε πολύ μην παρκάρετε έξω από το σχολείο γιατί δημιουργείται συνωστισμός. Ιδιαίτερα φέτος, θα γίνει προσπάθεια το λεωφορείο να αφήνει τους μαθητές ακριβώς έξω από την είσοδο του σχολείου και αυτός είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος, που επιβάλλεται να διευκολύνουμε την κυκλοφορία έξω από το σχολείο.

Την Τρίτη 13/9/22, οι μαθητές θα έρθουν με τις τσάντες τους και θα σχολάσουν 11:30. Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει. Νεότερο μήνυμα θα σας αποσταλεί για τη λειτουργία των επόμενων ημερών.

Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνείτε  με τη διεύθυνση του Σχολείου:

(τηλ: 2810260772, email: mail@52dim-irakl.ira.sch.gr)