Σχολικος Μαραθωνιος Ανακύκλωσης του Δημου Ηρακλείου-52ο Δημοτικό

Ανακοινώσεις

Κεντρικός σκοπός του σχολείου στις μέρες μας είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, δηλαδή η ταυτόχρονη καλλιέργεια των γνωστικών ικανοτήτων, του συναισθηματικού κόσμου, της κοινωνικότητάς του και της περιβαλλοντικής του συνείδησης.

Με στόχο λοιπόν την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και την ευαισθητοποίηση των μαθητών γύρω από την ανακύκλωση συμμετείχαμε σαν σχολείο στο Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης του Δημου Ηρακλείου. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Θεατρικο Σταθμο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των σχολείων του δήμου μας. Το σχολείο μας πήρε την 1η θεση στους πόντους ανακυκλώσιμου υλικού ανά μαθητή και μαζί παρέλαβε 5 tablet σαν δώρο.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την «Creta Recycling» και την «ΑΦΗΣ Α.Ε.», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen– Greenschools.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς που στήριξαν για ακόμα μια φορά την προσπάθεια του σχολείου και των παιδιών, μέσω της πλατφόρμας Followgreen-Greenschools!!