52ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Το σχολείο μας

Ø  Αρχική Σελίδα    Ø   To Σχολείο Μας   Ø   Η Πόλη Μας   Ø   Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ø   Δυναμικό  Ø    Δραστηριότητες  Ø  Ευρωπαϊκά Προγράμματα   Ø   Επικοινωνία

   

     Το 52ο Δημοτικό Σχολείο ιδρύθηκε το 1994 για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της περιοχής των ΤΕΙ Ηρακλείου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του ως 6/θέσιο Δημοτικό σχολείο ,όμως σύντομα διευρύνθηκε και σήμερα λειτουργεί ως 12/θέσιο με Τμήμα Ένταξης και Ολοήμερο.

     Στο χώρο του σχολείου μας υπάρχουν κάδοι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ μπαταριών και μικρών ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών.

 

     Μετά από 15 χρόνια αγώνων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επιτέλους έγινε το πρώτο βήμα για να λυθεί το στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου μας (φιλοξενούμαστε σε ενοικιαζόμενες αίθουσες, στο ισόγειο πολυκατοικίας). Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου υπεγράφη από τη Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη το συμβόλαιο για την αγορά ενός οικοπέδου 3.200 τ.μ.. Σύμφωνα με δηλώσεις της οι υπηρεσίες της Νομαρχίας έχουν ήδη διαμορφώσει τις αρχιτεκτονικές μελέτες και προχωρούν και στις στατικές μελέτες.

     Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα επόμενα βήματα για τη στέγαση του σχολείου μας να είναι γρήγορα, αφού η Νομαρχία θέλει το 52ο Δημοτικό Σχολείο να είναι το πρώτο σχολικό κτίριο που θα θέσει για ένταξη στο Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

 

 

           
         
               
  Α1 Α2 Β1 Β2 Γ1 Γ2  
               
  Δ1 Δ2 Ε1 Ε2 ΣΤ1 ΣΤ2